Почитувани родители
По повод празникот 8-ми Март – Меѓународниот ден на жената, ние ЈОУДГ „Бамби“ – Македонска Каменица, Ве покануваме на заедника работилница „Од Тато за Мама“ , „Од Дедо за Баба“…која ќе се оддржи во Вторник на 06. Март 2018 со почеток од 10 часот. Цел на оваа креативна работилница е изработка на Подарок за мајката, бабата…со присуство и активност на татковците, дедовците…заедно со дечињата. Оваа прилика, исто така ќе биде искористена и за краток родителски состанок.

Одредени материјали кои што ќе бидат користени за изработка на Подарокот за мајката ќе бидат обезбедени од наша страна, но доколку вие имате идеи за изработка на уникатен украс или честитка, слобоно можете да донесете и сопствени материјали.

За Вашето учество во оваа креативна работилница, однапред ви благодариме.

ЈОУДГ „Бамби“ – Македонска Каменица

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *