С О О П Ш Т Е Н И Е

ДЕТСКАТА ГРАДИНКА “БАМБИ“ – М.КАМЕНИЦА
ГИ ИЗВЕСТУВА РОДИТЕЛИТЕ ДЕКА ПО ПОВОД ВЕЛИГДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ УСТАНОВАТА НЕМА ДА РАБОТИ НА 06.04.2018 ГОД.(ПЕТОК) ВЕЛИКИ ПЕТОК И 09.04.2018 ГОД.(ПОНЕДЕЛНИК)
ВТОР ДЕН ВЕЛИГДЕН.

ЈОУДГ“БАМБИ“
М.КАМЕНИЦА

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *