Дечињата од помалите возрасни групи при нашата детска градинка “Бамби” – Македонска Каменица, активно учествуваа во уредувањето на Цветната градина во нашиот двор.

Фотогалерија од активностите:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *