По повод велигденските празници, дечињата и воспитувачкиот тим од нашата „Бамби“ изработија свои креативни украси и цртежи. Активноста беше и во насока како треба уште од најмали нозе да ја негуваме традицијата на боење јајца за најголемиот христијански празник Велигден.
Честит Велигден!
Фотогалерија од креативните работилници, работени по групи со своите воспитувачки:
Изработки на дечињата од помалите возрасни групи

2 група

Прва возрасна група

Втора возрасна група:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *