Дечињата од „Бамби“ ја посетија Полициската станица во својот град. Чуварите на јаниот ред и мир во Македонска Каменица ги запознаа дечињата со нивните работни задачи, но истовремено најмладите слушнаа и многу совети и свои обвски како грачани и учесници во сообраќајот пре се.
Посетата беше интересна и од особено значење и корист за дечињата и сите нас како родители и чувари на јавниот ред и мир.
Погледнете ја фотогалеријата направена од нашиот воспитен тим при посетат на Полициската станица во Македонска Каменица:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *