Почитувани родители, ние во „Бамби“, заедно со вашите и наши дечиња подготвивме пригодна програма за нашата заедничка завршна приредба „Збогум Градинке – Здраво Училиште“. Ве покануваме сите да дојдете заедно да уживаме и да го проследиме нивниот настап.

По тој повод, сакаме да ве известиме дека завршните приредби со пригодна програма подготвена од дечињата во завршните предшколски групи и нашиот воспитно-негователски тим ќе се оддржат на 08. Јуни 2018 година, во Петок со почеток од 09:00 часот. Приредбите ќе бидат одржани во просториите од Детската градинка „Бамби“, секоја група во својата занимална.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *