Почитувани,

Ве известуваме дека, по повод државниот верски празник – Рамазан Бајрам, во петок на 15. Јуни. 2018 година, детската градинка „Бамби“ – Македонска Каменица нема да работи.

На сите верници од муслиманска вероисповед, раководниот тим и воспитно-негователскиот колектив при ЈОУДГ „Бамби“ – Македонска Каменица им го честита најголемиот муслимански празник Рамазан Бајрам со желби за повеќе здравје, љубов, благосостојба , бериќет и меѓусебно разбирање.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *