Детската градинка “Бамби” – Македонска Каменица упатува честитка до сите граѓани на општина Македонска Каменица по повод националниот празник “Илинден”. Како најголем државен празник на македонскиот народ, “Илинден” ја одбележува вековна борба за слобода, независност и борба за создавање на сопствена држава.

ЈОУДГ “Бамби” ги известува родителите дека на 02. Август 2018 година по повод националниот празник Илинден, установата нема да работи.

ЈОУДГ “БАМБИ” – МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *