Изминативе денови, дворот на нашата „Бамби“ целосно го смени својот изглед. Многубројните и разнобојни декоративни есенски цвеќиња засадени од дечињата и воспитно-негователскиот тим му дадоа сосем нов и разубавен лик на дворот од нашата детска градинка. Голема благодарност нашата „Бамби“ за разубавувањето на својот двор упатува вредните дечиња и ЈП Камена Река за подарените цвеќиња и стручната помош при нивното засадување.

Прва група:

Втора група:

 

Трета група:

 

Четврта група:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *