Во рамки на одбележувањето на Недела на детето, денес дечињата на „Бамби“ ги посетија просториите на поштата и на една од банките во градот. При посетата имаа можност одблиску да се запознаат со начинот на кој функционираат, која е нивната примена и нашата потреба од такви институции во секојдневието.

Утре дечињата ќе ги посетат Домот на културата и Библиотеката во Македонска Каменица.

Направивме неколку случајни фотографии од денешните посети кои можете да ги погледнете во продолжение на прилогот:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *