Фотогалерија од учеството на дечињата од “Бамби” на спортските игри во Делчево, во рамки на “Недела на детето, на покана од детската градинка “Весели Цветови”.

Дечињата се натпреваруваа во повеќе интересни детски спортски дисциплини, другаруваа со врсниците од останатите детски градинки учесници на Манифестацијата.

Преку фотографии ви пренесуваме дел од атмосферата во текот на Манифестацијата:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *