Дечињата од нашата „Бамби“ денес во претпразнична атмосфера го посетија споемникот на народниот херој Бера Јоциќ, при што на свој детски начин оддадоа почит и положија свежо цвеќе. Посетата на споменикот по повод 11 Октомври – Ден на македонското востание за слобода и почеток на НОБ, наставно-воспитувачкиот тим ја искористи за кратко едукативно раскажување на таа тема од нашата историја.

Фотогалерија:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *