„Среде соба високо елката ни стои и ја красат играчки во илјада бои“

Во пресрет на новогодишните празници дечињата од нашата детска градинка, во склад со програмските активности изработија разни цртежи и украси. Исто така дечињата заено со воспитно-негователскиот тим учестуваа традиционалното украсување и китење на новогодишната елка.
Целосна фотогалерија денешната активност можете да погленете на нашиот фејсбук профил, доколку кликнете на следниов линк.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *