ЈОУДГ Бамби – Македонска Каменица ги известува родителите на дечињата корисници на услугите на установата дека во сабота, на 05.01.2019 година, детската градинка нема да работи. Следен работен ден на детската градинка Бамби е 08.01.2019 година, вторник.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *