Проектна кативност: Грижа за птиците во зима

Ние децата се грижиме за птиците во Зима!
Дојди,дојди врапчо мал,
знај за тебе ми е жал,
ќе ти дадам трошки,жито
за да бидеш сито!!!🙋👫👬👭🐦🐦🐦

Целосната фотогалерија од проектната активност можете да ја погледнете на следниов линк

Исто така, Ние дечињата од Бамби учиме преку игра. Учиме како да изработиме најубави куќички за птиците станарки, со цел да ги заштитиме од студената зима. Нашите најубаво направени куќички можете да ги погледнете овде.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *