Проектната активност Рециклирање со имагинација – „Играме, учиме, растеме“, во која се вклучени дечиња од поголем број на возрасни групи во нашата детска градинка Бамби, редовно ја практикуваме и заедно со воспитно негователскиот тим ја организираме, со цел поттикнување на мисловниот развој и имагинацијата кај децата, преку создавање на нови предмети од веќе искористени материјали.

Целосната фотогалерија од проектната активност се наоѓа на нашата фејсбук страна, кон која можете да пристапите доколку кликнете тука

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *