Утре, 19.02.2019 година во организација на КИЦ „Романса“, ЈОУДГ „Бамби“ и ООУ „Св. Кирил и Методиј“ во Домот на култура во Македонска Каменица ќе се одржи тератарската претстава за деца „Итриот и завидливиот“.
Театарската претстава е наменета за децата во групите од претшколска возраст при ЈОУДГ „Бамби“ во Македонска Каменица. Истата е со почеток од 09:30 часот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *