Денес, 19.02.2019 година во организација на КИЦ „Романса“, ЈОУДГ „Бамби“ и ООУ „Св. Кирил и Методиј“ во Домот на култура во Македонска Каменица се одржа тератарската претстава за деца „Итриот и завидливиот“. Преку фотографии ви пренесуваме дел од прекрасната атмосфера во Домот на култура и моменти од претставата која беше вистинско уживање и ново искуство за дечињата од нашата Бамби.
Театарската претстава е наменета за децата во групите од претшколска возраст при ЈОУДГ „Бамби“ во Македонска Каменица.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *