Денес, во нашата детска градинка, дечињата со пригодна програма го одбележаа празникот на мајката.
Свои музички настапи имаа повеќето од возрасните групи во градинката, а ние покрај веселата и распеана атмосфера, ви пренесуваме дел од нив на следниов линк

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *