Детската градинка Бамби ги известува родителите дека, според донесената Програма за работа за 2019 година, установата на 06.04.2019 година ќе работи.

Заинтересираните родители имаат можност секој работен ден да ги пријават дечињата кои ќе ја посетуваат ЈОУДГ „Бамби“ во секоја прва сабота во месецот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *