Јавната општинска установа за деца – Детска градинка „Бамби“ – Македонска Каменица ги известува родителите дека согласно Законот за заштита на децата, детската градинка врши упис на школски деца од 6 до 10 годишна возраст, во периодот на летниот училишен распуст.

Целосната содржина од Известувањето можете да ја прочитате во продолжение:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *