Јавната општинска установа за деца – Детска градинка „Бамби“ – Македонска Каменица ги известува родителите дека врши упис на деца за воспитната 2019/20 година во Година пред поаѓање на училиште“ за деца родени во 2014 година.

Целосната содржина од Известувањето можете да ја прочитате во продолжение:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *