“Детските Новогодишни желби преточени во креации” е насловот на работилницата која на 23.12 2019 година, со почеток од 14 часот ќе се одржи во детската градинка “Бамби” – Македонска Каменица. Во работилницата ќе учествуваат родителите со своите дечиња и воспитно- негувателскиот тим при ЈОУДГ “Бамби”.

Ве покануваме, заедно да ги разубавиме Новогодишните празници за нашите најмили.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *