ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Почитувани родители,
Ве известуваме дека по препорака на Министерството за труд и социјална политика Ве информираме дека потврди ќе се издаваат после завршување на мерките за заштита.
Со почит, ЈОУДГ „ БАМБИ“ – Македонска Каменица

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *