ВАЖНА НАЈНОВА ИНФОРМАЦИЈА ДО РОДИТЕЛИТЕ
 

Почитувани родители,

Со оглед на тоа дека се јави потреба за давање на потврди за престој во градинка на Вашите деца и пред завршување на мерките, а по известување на МТСП, Ве информираме дека потврдите ќе се издаваат денес (четврток) 12.03.2020 година и (петок) 13.03.2020 година, од 12.00ч – 15.00ч  во управа на објект ЈОУДГ „Бамби“ Македонска Каменица.

СЛЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ИНСТРУКЦИИ КОИ НИ ПРИСТИГНУВААТ ОФИЦИЈАЛНО ОД МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО И МИНИСТЕРСТВО ЗА ЗДРАВСТВО И ЗА СЕКОЈА НОВА ПРОМЕНА ЌЕ БИДЕТЕ БЛАГОВРЕМЕНО ИЗВЕСТЕНИ!

Ви благодариме на вашето разбирање

Со почит
ЈОУДГ „Бамби“ Македонска Каменица


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *