ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА РОДИТЕЛИ ОД ЈОУДГ “БАМБИ” МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА

ПОЧИТУВАНИ,

ВЕ ИНФОРМИРАМЕ ЗА УТВРДЕН РАСПОРЕД НА РАБОТНОТО ВРЕМЕ НА ВОСПИТУВАЧИ И НЕГОВАТЕЛИ ПРИ УСТАНОВАТА.


ОД ПОНЕДЕЛНИК ДО ПЕТОК ВО ЈОУДГ “БАМБИ” ИМА ДЕЖУРЕН ВОСПИТУВАЧ ЗА ПРИЕМ НА ДЕЧИЊАТА, А ЗА ИСПРАЌАЊЕ НА ИСТИТЕ ИМАМЕ ДЕЖУРЕН НЕГОВАТЕЛ.


ДЕЖУРНИОТ ВОСПИТУВАЧ ДОАЃА ВО 06:30 ЧАСОТ ВО ЗАВИСНОСТ ОД ПОТРЕБИТА НА РОДИТЕЛИТЕ. ДЕЖУРНИОТ НЕГОВАТЕЛ ОСТАНУВА ДО 15:30 ЧАСОТ, ВО ЗАВИСНОСТ ОД ПОТРЕБАТА НА РОДИТЕЛИТЕ ЗА ЗЕМАЊЕ НА ДЕЧИЊАТА ОД УСТАНОВАТА.


СО ПОЧИТ,
ДИРЕКТОР
ТОДОРКА ВЕЛИНОВСКА

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *