ЈОУДГ „БАМБИ“ денес го прославува својот 27-ми роденден

Денес, 21 Март 2018 година ЈОУДГ „Бамби“ од Македонска Каменица го прославува својот 27-ми роденден. По тој повод ќе биде приредена богата програма од дечињата и нашиот воспитно- негователски тим. Вкупно 27 генерации на дечиња од нашиот град поминале низ „јаслите“ и „занималните“ од детската градинка „Бамби“ што за нас како вработени е од голема […]